Colaboratori

Vino alaturi de noi in echipa asiguraieftin.ro si hai sa incepem!

Ai deja un portofoliu si vrei sa obtii cea mai buna varianta pentru tine si clientii tai? Alatura-te echipei asiguraieftin.ro

Avem o experienta de peste 20 ani in domeniul asigurarilor si putem sa te ajutam sa iti cladesti o cariera in acest domeniu. Chiar daca iti doresti o colaborare part-time sau full time avem solutia potrivita pentru tine.

Colaborarea se pliază perfect pe orice activitate tip service, vulcanizare, o agentie imobiliara, de turism, sau un birou de copiat acte, traduceri, înmatriculări dar nu numai. Compania unde lucrezi are un parc auto ce trebuie asigurat?

 

Te putem ajuta sa reduci substanțial costurile cu asigurările și să obții un profit consistent. Trimite-ne cv-ul tău pe adresa: office@asiguraieftin.ro sau contactează-ne la 0745.22.33.34 Vino alaturi de noi!

 

Intermedierile în asigurări reprezintă o oportunitate reală întrucăt nu necesită o investiție inițială, îți poți dezvolta o carieră frumoasă pornind de la un banal calculator conectat la internet și o mare dorință de a realiza ceva în viață. Îți garantăm că toate eforturile depuse vor fi răsplătite pe măsură!

 

Oferim cea mai bună grilă de comisionare din România, cele mai mici taxe de funcționare, suport profesional constant. Vei colaborara cu oameni cu experiență de minim 5 ani în domeniul asigurărilor.

 

Oferim participare la cursuri de dezvoltare personală, de cunoaștere a produselor, a echipei. Ne dorim colaboratori serioși, motivați, atenți la nevoile clientului și cât mai prietenoși din toate zonele țării, indiferent de punctul în care se află în actuala carieră. Singura cerință obligatorie este diploma de bacalaureat! Așteptăm în echipa noastră și oameni care deja lucrează în sistem dar își doresc condiții de lucru mai bune decât au în prezent. Oferim o comisionare mai corectă, un suport mai eficient.

 

 

 

asiguraieftin.ro – asigurari cu zambetul pe buze