Asistență în asigurări și instrumentarea daunelor

Asistență în asigurări și instrumentarea daunelor gratuită pentru toți clienții noștri!

 

Pe întreg parcursul derularii tuturor contractelor de asigurare se gestioneaza corect politele incheiate (urmărire rate scadente, reinnoiri, eventuale acte aditionale, cesionari catre terti, etc.)

 

In eventualitatea producerii unuia din riscurile asigurate, se acorda asistenta telefonica de urgenta tuturor clienților noștri.

Oferim gratuit asistenta la completarea dosarului de dauna, urmărim dosarul pentru a ne asigura ca va fi rezolvat la termen.

Se urmaresc platile efectuate in dosarele de dauna ale clientilor nostri in vederea reintregirii sumelor asigurate.

Oferim consultanta juridică de specialitate pentru obținerea de despagubiri corecte in dosare litigioase, asistență în formularea de cereri/petiții către ASF

Avem oferta completă pentru toate tipurile de asigurări astfel că puteți găsi prin intermediul asiguraieftin.ro cel mai ieftin RCA.

În același timp puteți găsi și un RCA cu decontare directă la o societate recunoscută pentru seriozitatea în instrumentarea daunelor.

Asigurările de locuință sunt printre cele mai importante asigurări și în același timp unele dintre cele ușor trecute cu vederea.

Educația financiară presupune protejarea tuturor investițiilor majore iar o asigurare de locuință se poate dovedi salvatoare în momentele cheie.

Asigurările de sănătate devin din ce în ce ai importante în viața noastră în special în acest context al pandemiei.

Ușor-usor realizăm care sunt lucrurile cu adevărat importante din viața noastră iar sănătatea ar trebui să ocupe întotdeauna unul din locurile fruntașe în clasamentul priorităților noastre.

Asigurarea călătoriei este unul din cele mai bune exemple prin care în schimbul unei sume foarte mici se pot scuti niște cheltuieli mult mai mari.

Se pot asigura călătorii de câteva zile sau putem încheia o poliță valabilă pe 365 zile care să acopere călătorii multiple la un cost modic.

Asistența în asigurări și instrumentarea daunelor oferită clienților noștri de peste 20 ani ne dau certitudinea că doar așa misiunea noastră este îndeplinită.

 

asiguraieftin.ro – asigurări cu zămbetul pe buze!

Logo - Asigura Ieftin - Cel mai ieftin RCA

Pentru programare

Trimiteti formularul completat si vom reveni la dumneavoastra!

 

Solicit programare