Sunteți protejat pentru toate riscurile de care aveți nevoie să fiți protejat? Vă oferim un audit complet care să vă arate starea portofoliului dumneavoastră, modalități de îmbunătățire precum și reducere a costurilor

Un audit în asigurări este cea mai bună metodă de a vă optimiza portofoliul și costurile aferente

Audit în asigurări – o analiză completă a portofoliului dumneavoastră. Aveti dubii sau neclaritati in legatura cu asigurarile pe care le-ati incheiat? Haideți să le discutăm!

Va oferim gratuit un audit prin care sa stabilim daca aveti acoperite toate riscurile pe care le-ati solicitat, in conditiile pe care le-ati solicitat si daca beneficiati de aceasta protectie la un pret corect sau daca exista posibilitatea optimizarii costurilor. De obicei auditul se soldeaza cu reduceri de 10-20% din costuri pentru clientii nostri. Prin audit se studiaza toate politele incheiate de catre asigurat, verificandu-se corectitudinea datelor inscrise, nivelul francizelor si al primelor de asigurare, datele privind valabilitatea, acoperirea teritoriala, etc.

Se identifica eventualele erori sau omisiuni ce pot perturba desfasurarea normala a unui dosar de dauna. Se scot in evidenta punctele slabe pentru client ale politei de asigurare, din punct de vedere contractual.

Propunem solutii care sa optimizeze raportul dintre costurile efective si riscurile acoperite prin politele de asigurare ce fac obiectul auditului.

Sunteți protejat pentru toate riscurile de care aveți nevoie? Vă oferim un audit complet care să vă arate starea portofoliului dumneavoastră, modalități de îmbunătățire precum și reducere a costurilor.

Un audit în asigurări este cea mai bună metoda de a vă îmbunătăți substanțial protecția și de a vă optimiza costurile.

Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați folosind orice mijloc de comunicare din pagina noastră de contact.

 

 

Doriți o analiză completă a portofoliului dumneavoastră?

Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați folosind orice mijloc de comunicare din pagina noastră de contact

Vreau să fiu contactat!

Completați formularul și putem începe treaba!

 

Solicit programare