Intermediem relațiile dintre clienții noștri și asigurători

Negociem în interesul clienților noștri cu toate societățile de asigurări autorizate în România de către ASF ofertele, condițiile de asigurare.

Obținem în cazul unor nevoi speciale ale clienților noștri acte adiționale, suplimente la polițele de asigurare prin care se adaptează condițiile generale pentru a corespunde tipului de protecție solicitat.

Pentru a obține o asigurare corectă asistăm clienții la identificarea nevoilor reale astfel ca să putem ”croi” împreună cele mai bune variante de acoperire a riscurilor dar care să corespundă și din punct de vedere al costurilor.

Nu întotdeauna cel mai bun preț e și cea mai bună variantă astfel că misiunea noastră este să obținem maximum posibil de riscuri incluse pentru prețul plătit de client.

Asistăm clientul la completarea corecta a actelor de asigurare, a cererilor chestionar și a tuturor formularelor ce trebuie completate – o asigurare completă și corect încheiată scutește toate părțile implicate de neplăceri și elimină posibilitatea instrumentării defavorabile a eventualelor daune.

Suntem deschiși la noi provocări așa că abia așteptăm orice solicitare pentru a putea să negociem în interesul clienților noștri!

Așteptăm cu drag să testați oricare dintre formularele noastre de calcul pentru a putea începe o colaborare în domeniul asigurărilor.

Ne mândrim foarte tare cu faptul că avem clienți cu care colaborăm chiar și de peste 20 ani și sperăm ca numărul lor să crească constant.

Dorim să dăm o nouă față intermedierilor în asigurări, să demonstrăm că asigurările pot fi încheiate rapid, la un preț corect, dar și cu zămbetul pe buze!

asiguraieftin.ro – asigurări cu zămbetul pe buze!

Logo - Asigura Ieftin - Cel mai ieftin RCA

Pentru programare

Trimiteti formularul completat si vom reveni la dumneavoastra!

 

Solicit programare