UTILIZAREA SITE-ULUI ASIGURAIEFTIN.RO  SI A CALCULATORULUI RCA IMPLICA CITIREA SI ACCEPTAREA IN TOTALITATE A TERMENILOR SI CONDITIILOR DE UTILIZARE PREZENTATE MAI JOS SI PRESUPUNE ACCEPTAREA INTEGRALA A ACESTORA PRECUM SI A POLITICII DE PRELUARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL 

Continutul www.asiguraieftin.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate MUNDEXIM SRL BACAU.

Astfel, toate materialele folosite pe ASIGURAIEFTIN.RO (incluzand toate articolele, textele, imaginile dar si logo-urile ) sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al MUNDEXIM SRL.

Este strict interzisa modificarea continutului acestor pagini, precum si copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, realizarea de creatii derivate din orice informatie sau serviciu obtinut de pe sau prin intermediul site-ului. Toate incalcarile legii cu privire la drepturile referitoare la acest site vor fi aduse la cunostinta autoritatilor legale.

Este posibila descarcarea sau copierea materialelor specifice disponibile pentru descarcare ori copiere. Fiind destinate exclusiv in scopuri personale necomerciale, utilizarea lor in scopuri comerciale este strict interzisa.

Pentru a raspunde intrebarilor utilizatorilor si pentru a obtine date referitoare la accesul pe site-ul nostru, poate fi necesara furnizarea de informatii cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa, e-mail-ul si numarul de telefon. Aceste informatii insa nu vor fi folosite pentru a transmite alte informatii despre serviciile institutiei noastre fara acordul utilizatorului. MUNDEXIM SRL este inregistrat ca operator de date cu caracter personal.

MUNDEXIM Asigurari se obliga sa asigure confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nu vor fi transmise catre terti nici un fel de informatii cu caracter personal, exceptie facand firmele partenere care asigura buna functionare a acestui site.

Acest site utilizeaza tehnologii care permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre utilizator: adresa de internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, si informatii despre traficul realizat pe site-ul nostru.

Prin completarea datelor in formularul Comanda, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a MIB